Om

Om mig

Mit navn er Mads Abel jeg er 31, gift og har 2 børn. Min passion er sundhed, motivation, kost, kampsport og træning. Jeg har flere kurser og uddannelser inden for disse felter. Desuden elsker jeg, at undervise og fortælle om disse emner.

 

Jeg har bl.a. dyrket Taekwondo i 22 år og er gradueret til 5. dan. I min taekwondo gerning underviser jeg hver uge, unge i alderen 13-18 år.

 

Jeg er uddanet klinisk akupunktør og driver til daglig en klinik i Esbjerg. MA-akupunktur.dk

 

Hvordan er jeg som foredragsholder:

Det er svært selv at fortælle men jeg forsøger, at være inddragende, ydmyg men samtidig energisk. Jeg gør en ære i at have styr på fakta.

 

Jeg er vant til, at tale til forsamlinger og har bla. arbejdet som pædagog (sfo og specialskole for unge), lærer og underviser i flere forskellige sammnehæng.

 

Hvordan blev foredragene til?

Disse foredrag kom til verden da jeg for nogle år siden begyndte, at skrive en opgave i Taekwndo for at kunne blive gradueret til 5.dan (5.dan kan oversættes som: 5 x sort bælte)

 

Denne eksamen skulle ikke kun beståes fysisk men også mentalt dvs. mine tanke og undersøgelser om et relevant emne skulle afleveres og fremlægges via denne opgave.

 

Efter et foredrag med hjerneforsker Ann E. Knudsen besluttede jeg, at opgaven skulle omhandle unge og hjerneudvikling. Jeg kontaktede efterfølgende Ann som var meget behjælpelig med projektet i form af vidensdeling.

 

Jeg undersøgte i opgaven, hvad sker der i hjernen på unge og hvordan kan vi udnytte denne viden i træningen/undervisningen?

 

Hvad kan spille ind i forhold til deres performence og indlæring både negative og positive faktorer?

 

Motivation/psykologi hvordan kan det bruges i forhold til unge?

 

Efter eksamen til 5.dan blev jeg kontaktet er flere som syntes jeg skulle tilbyde foredrag om emnet da det både er spændende og relevant.

 

Jeg håber i er blevet interesseret i mit foredrag. I er altid velkommen til at kontakte mig for en uforpligtigende snak.

Læs mere om Ann E. Knudsen og hendes virker samt foredrag.

 

Copyright 2015 www.MadsAbel.dk

Det siger deltagerne:

"Det var et virkelig godt oplæg. Mads er rigtig spændende at høre på og formidler sin viden på meget forståligt niveau blandet med seriøsitet og humor

 

”Det gav stof til eftertanke. Relevant og spændende”

 

”Rigtig fedt oplæg. Fedt at mærke din entusiasme og få del i al den info du har samlet dig. Meget relevant ift. al slags undervisning”

 

”Det var brugbar viden. Jeg var særlig vild med teorien, som blev koblet på praksis. Alt i alt meget imponerende”

 

"Meget spændende! Flere unge burde høre dette! Jeg har i hvertfald noget jeg skal fortælle mine elever nu.

 

"Vildt interessant foredrag! Mine elever blev noget overrasket da jeg efterfølgende fortalte lidt om vigtigheden af søvn bl.a."

 

 

REFERENCER: bl.a.

Esbjerg Ungdomsskole

Ribe Ungdomsskole

Varde Ungdomsskole

Foreningen Sim UU

Esbjerg Taekwondo Klub